У Запоріжжі в модульному містечку оновили побутову техніку

11.04.2023 09:55

Нові водонагрівачі, холодильники, пральні машини та інша необхідна побутова техніка з’явилась у модульному містечку, що розташоване в Комунарському районі Запоріжжя.

У модульному містечку нині отримали прихисток понад триста вимушених переселенців. Кожна родина мешкає окремо. Аби покращити умови проживання, міська влада, за підтримки міжнародних партнерів, оновлює побутову техніку у цьому шелтері.

- У модульному містечку проживають також і родини, які внаслідок обстрілу 22 березня залишилися без житла, тому в кожну їхню кімнату була надана необхідна побутова техніка, - говорить директорка КП «Інститут розвитку міста Запоріжжя» Вікторія Агєнтаєва.

Працівники «Запоріжремсервісу» вже підключають нові пральні машини та сушарки. А перед тим відремонтували покриття підлоги площею понад 70 квадратних метрів.

Шелтер поповнився також індукційними плитами, мікрохвильовками, бойлерами на 200 літрів і новою сантехнікою. Фахівці кажуть, деяка техніка  давно потребувала заміни, оскільки вийшла з ладу. Під час оновлення враховували і потреби самих мешканців.

Крім того, у Запоріжжі нову побутову техніку отримають ще 9 гуртожитків, де проживають вимушені переселенці.