На території Шевченківського району наводять лад

13.04.2023 13:15

В усіх районах Запоріжжя проводяться спільні роботи райадміністрацій та комунальників для забезпечення благоустрою територій.

Як повідомили в Шевченківській райадміністрації, з 10 по 13 квітня на території району проводилися сезонні роботи з навантаження та вивезення гілля та опалого листя (вул. І. Сікорського, вул. Бочарова, вул. Кругова), ліквідації стихійних звалищ (вул. Стартова), видалення та обрізка дерев (вул. Краснова, вул. Кольорова, вул. Пархоменка).

Крім того, впродовж тижня фахівці райадміністрації здійснили кілька об’їздів району щодо перевірки належного санітарного стану територій, закріплених за об’єктами торгівлі та сфери обслуговування. Вони перевірили об’єкти, розташовані по вул. Іванова, 81, 2, вул. Круговій, 107, пр. Моторобудівників (район зупинки громадського транспорту «Міськпаливо»).

За адресою вул. М. Корищенка, 36 фахівці виїхали через скаргу місцевих мешканців на «Гарячу лінію 15-80». З представником власника складських приміщень, розташованих за цією адресою, проведено бесіду, його попередили про відповідальність у разі недотримання вимог чинного санітарно-епідеміологічного законодавства.

Минулого тижня в Шевченківському районі також проводили моніторинг цін на соціально значимі продукти харчування в торговельних мережах та ринках.