У Комунарському районі тривають роботи з благоустрою

13.04.2023 14:10

У Комунарській райадміністрації розповіли, які роботи були виконані на території району за останній тиждень.

На території Комунарського району комунальники ведуть активні роботи з благоустрою.

Впродовж звітного періоду працівники «Зеленбуду» очистили газони від опалого листя на загальній площі 15 600 кв. м.  Роботи виконані в парку по вул. Новокузнецькій, у сквері біля районної адміністрації, а також по вул. Чумаченка, вул. Автозаводській та Космічній.

А по вул. Новокузнецькій та С. Серікова прополено майже тисячу лунок під деревами. Також на площі 1242 кв. м. прополено та здійснено обрізку квітників із кущів троянд, що ростуть по вул. Космічній, пр.Соборному та при в’їзді у місто біля посту ДАІ.

Впродовж тижня з території району вивезено 7,8 тонн сміття.

Фахівці КП «ЕЛУАШ» щоденно вели роботу з утримання 57 зупинок міського громадського транспорту.

Продовжуються у районі роботи з ліквідації стихійних звалищ по вул. М. Ласточкіна, з території біля басейну «Байкал» та з пустирища біля Першотравневого цвинтаря.

Крім того, у районі ведеться й інша робота, спрямована на поліпшення умов життя мешканців.

Так, 11 квітня спеціалістами районної адміністрації спільно з представниками інспекції з благоустрою проведено рейд щодо дотримання правил благоустрою міста. Перевіряли вулиці Північнокільцеву та Ситова. В ході рейду з підприємцями була проведена роз’яснювальна робота. 

А 13 квітня проведено обстеження району щодо виявлення місць незаконної торгівлі. 9 торгуючим вручено попередження про припинення торгівлі та адміністративну відповідальність і запропоновано перейти на територію ринку. 

З початку квітня поліцією окремо складено 12 протоколів про адміністративне правопорушення за ст. 160 КУпАП. 

Представники райадміністрації спільно з підрядною організацією розпочали обстеження дитячих та спортивних майданчиків, що розташовані в мікрорайоні «Південний».