В Олександрівському районі зібрали гуманітарну допомогу для соціально незахищених запоріжців

05.01.2018 13:03

Районна адміністрація Запорізької міської ради по Олександрівському району спільно з БФ «Злагода» і Червоним хрестом організували благодійну акцію, спрямовану на збір гуманітарної допомоги для потреб вимушених переселенців, СІЗО та підопічних Червоного хреста.

Одяг, взуття, а також предмети побуту приймали від запоріжців волонтери благодійного фонду. За їх словами небайдужих городян, які приносили одяг та взуття, дуже багато. Приймали речі абсолютно нові або в бездоганному стані. Сьогодні перша партія гуманітарної допомоги була доставлена ??в райадміністрацію. Звідси її вже розвезуть до СІЗО, Червоного хреста та в гуртожиток для переселенців, який розташований за адресою: пр. Соборний, 81.

Голова районної адміністрації по Олександрівському району Валерій Мостовий наголосив на важливості проведення такої благодійної акції.

- В райадміністрацію з проханням про допомогу люди звертаються постійно. Тому ми вийшли з ініціативою проведення благодійної акції. Сподіваюся, ця гуманітарна допомога стане доброю підтримкою для найбільш незахищених жителів Олександрівського району, - зазначив Валерій Мостовий.

Сьогодні, в переддень Різдва, представники благодійного фонду не лише привезли до райадміністрації гуманітарну допомогу, а й спільно зі своїми підопічними - юними запоріжцями - підготували святковий концерт.