У Запоріжжі триває весняне прибирання

14.04.2023 19:25

До Дня довкілля, що відзначається щорічно у третю суботу квітня, у Вознесенівському районі Запоріжжя працівники одного з місцевих підприємств вийшли на толоку. Зокрема, прибирали сміття та обрізали гілля.

Понад 40 працівників підприємства «Полігон Авто» вийшли на толоку, аби привести до ладу прилеглу територію. Як зазначають самі, ця ділянка після зими потребує благоустрою.

- Ми виконали прибирання по вул. 14-го жовтня. Це між вул Адмірала Нахімова до вул. Тамбовської. По цьому маршруту ходять наші працівники, тому ми виявили бажання прибрати цю територію. Ми прибрали тротуар, гілки, траву стару, - розповів начальник юридичної та кадрової служби підприємства «Полігон Авто» Мелікджанян Гарній.

На цій ділянці дороги обрізали дерева, гілля яких звисає на тротуари та прилеглу дорогу. Задля безпеки найближчим часом деякі з них планують спиляти через аварійний стан.

Підтримали ініціативу з благоустрою території й представники районної адміністрації. З початком весни завжди долучаються до прибирання міських територій.

- Ми вдячні за ту роботу, яка тут проведена. Тому закликаємо інші підприємства району підтримати цю ініціативу і в рамках місячника прибирання зробити район ще кращим, - заступник голови районної адміністрації по Вознесенівському району Віктор Хоцький.

Як зазначають у районній адміністрації, ОСББ виступили також з ініціативою прибрати прибудинкові території. Тому влаштовувати толоки будуть й надалі у плановому порядку.