В Комунарському районі продовжують роботи з благоустрою

20.04.2023 15:30

У всіх районах міста продовжуються роботи з благоустрою. У тому числі про виконані за тиждень роботи розповіли представники Комунарської райадміністрації Запоріжжя.

Так, 14 та 18 квітня  спільно з представниками інспекції з благоустрою проведено 2  рейди по вул. Північнокільцевій - Ситова. В ході рейдів  представником інспекції складено 2 протоколи про адміністративне правопорушення  за ст.  152 КУпАП. Також 14 квітня спеціалістами районної адміністрації проведено обстеження району для виявлення місць незаконної торгівлі. В ході обстеження 8 торгуючим виписано попередження про припинення торгівлі та адміністративну відповідальність, запропоновано перейти на територію ринку. 

З початку квітня поліцією окремо складено 16 протоколів про адміністративне правопорушення  за ст. 160 КУпАП.  Одночасно представниками поліції стримується стихійна торгівля по вул. Чумаченка, 34,  Водограйній, 18  та Європейській, 11. 

Протягом тижня продовжувався моніторинг щодо знесення незаконно встановлених гаражів по вул. Парамонова,6. На 6 металевих гаражах, які  на даний час не знесено, спеціалістами відділу наклеюються попередження та ведеться робота з головою ОСББ.

За результатами обстеження стану дитячих та спортивних майданчиків підрядною організацією розпочатий ремонт дитячих майданчиків за адресами: вул. Новокузнецька, 45, 47,49  на м/р «Південний».

Щоденно ведеться моніторинг звернень на міський контактний центр 15-80.

В рамках міської акції «Місячник благоустрою» на адресу керуючих компаній «Мрія», «МдЛ», КП «Наше місто», КП «Запоріжремсервіс», голові координаційної ради  по роботі з ОСББ та ЖБК направлено листи щодо приведення своїх закріплених, прилеглих територій до належного санітарного стану.

Комісією у складі представників районної адміністрації та управління з питань екологічної безпеки проведено обстеження аварійних та сухостійких дерев на внутрішньквартальних територіях по вул. Комарова,  7, 9, 25, по вул. Парамонова, 10 та дерев по вулично-шляховій мережі  вул. Парамонова та парків.

Фахівцями районної дільниці ШЕД № 6 КП «ЕЛУАШ», згідно з графіком утримання зупинок міського транспорту, щоденно велась робота з утримання зазначених  об’єктів (57 зупинок).

До поминальних днів КП «ЕЛУАШ» виконано роботи з поточного середнього та дрібного ремонту  під’їзних шляхів до Першотравневого кладовища, а саме: вул. Броньовій, О. Вишнівського та вул. Київської. Орієнтовний  обсяг робіт складає близько 1500 м2.

Працівниками районної дільниці КРБП «Зеленбуд» виконано очищення газонів від сміття по району на площі 30488 кв.м.

По вул. Новокузнецькій (1 та 2 коло), по вул. Автозаводській (4000 кв.м), сквері біля районної адміністрації (7000 кв.м) покошено та прибрано траву.             

Виконано роботи з обрізки троянд по вул. Новокузнецькій – 500 шт.

Підрядною організацією виконано підбір випадкового сміття на території району по вул. Чумаченка,12,  Північнокільцевій,12,  Привокзальній,  біля Першотравневого кладовища, «білі плями» по району, з території біля басейну «Байкал», Прибережній зоні р. Мокра Московка з боку пр. Соборного.

Фахівцями КП «Запоріжміськсвітло» виконано прогонку мереж зовнішнього освітлення в парках ім. Ю.Гагаріна та по вул. Новокузнецькій – Нагнибіди, вул. Автозаводській та вул. Новокузнецькій та на внутрішньоквартальних мережах по вул. Європейській, 34, 38, Складській,2.

Роботи з благоустрою продовжуються.