Запорізьки комунальники приєднались до масштабної толоки

26.04.2023 18:45

У Запоріжжі триває загальноміська толока. З 24 квітня до 23 травня всі охочі можуть взяти участь у великому прибиранні. До акції вже долучилися працівники комунальних підприємств і установ, депутатський корпус, фахівці міських управлінь і департаментів та представники райадміністрацій. Зокрема й працівники КП «Водоканал».

Через тривалі дощі трава на території підприємства вже сягнула близько 20 сантиметрів заввишки. Працівники «Водоканалу», озброєні мотокосами, взялися до справи. Попиляли також зайве гілля. Вздовж тротуарів поприбирали сміття після зими, а бордюри побілили.

Перед початком сьогоднішньої толоки комунальники вже навели лад і в прилеглому парку. Разом із територією підприємства загальна площа прибирання становить близько 4 гектарів.

- Комунальне підприємство «Водоканал» долучилося до ініціативи секретаря міської ради Анатолія Куртєва щодо проведення толоки. Як на території підприємства, так і на прилеглих до об’єктів КП «Водоканал» територіях. Працівниками КП «Водоканал» виконуються покіс трав, санітарне прибирання сміття та гілок, - розповів начальник управління з виробництва КП «Водоканал» Віктор Пунько.

Нагадаємо, долучитись до толоки та отримати за це приємні подарунки може кожен. Для цього потрібно об’єднатись у команду та обрати будь-яку активність, яка зробить Запоріжжя чистішим і охайнішим. Потім заповнити гугл-форму і зробити фотозвіт виконаної роботи в соцмережах, обов’язково додавши тематичні хештеги #дій_некоментуй, #результатнашимисилами, #запоріжжя_toloka_festival. Згодом буде обрано команду-переможця, яка отримає VIP-квитки в кінотеатр, табличку з відзнакою та фірмові сувеніри.