Комунальне підприємство «Запоріжремсервіс» долучилось до марафону прибирання

27.04.2023 10:35

У Запоріжжі триває міський марафон прибирання «ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL», який стартував 24 квітня. До акції активно долучаються працівники комунальних підприємств. Свій внесок у справу створення затишку та комфорту для містян роблять і фахівці КП «Запоріжремсервіс».

Працівники виробничих підрозділів з управління житловими будинками здійснюють прибирання, облаштовують квітники біля будинків, що пребувають в управлінні підприємства. Також виконують обрізку дерев, покіс трави, фарбують лавки, урни.

Розпочали наводити лад з центральних районів - Вознесенівського, лівобережної частини Дніпровського району, а також працюють в Заводському. Загалом аналогічні роботи будуть виконані в усіх районах міста.

Нагадаємо, долучитись до толоки та отримати за це приємні подарунки може кожен. Для цього потрібно об’єднатись у команду та обрати будь-яку активність, яка зробить Запоріжжя чистішим і охайнішим. Потім заповнити гугл-форму і зробити фотозвіт виконаної роботи в соцмережах, обов’язково додавши тематичні хештеги #дій_некоментуй, #результатнашимисилами, #запоріжжя_toloka_festival. Згодом буде обрано команду-переможця, яка отримає VIP-квитки в кінотеатр, табличку з відзнакою та фірмові сувеніри.