«ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL» збирає все більше учасників

27.04.2023 16:50

24 квітня в Запоріжжі стартувала велика весняна толока «ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL». Ініціатива об’єднала навколо себе чимало небайдужих запоріжців. Також акцію підтримали й освітяни, медики, працівники комунальних підприємств, департаментів, управлінь, районних адміністрацій.

Так, за інформацією департаменту муніципального управління, вже активно взялися наводити лад на своїх та прилеглих територіях фахівці міського ботанічного саду, колективи міських дитсадків та шкіл, дитячо-юнацьких спортивних шкіл, районних управлінь соціального захисту населення, комунальних підприємств «Запоріжремсервіс», «Запоріжміськсвітло», «Міське інвестиційне агентство», «Водоканал», «Запорізька ритуальна служба», «Титан», концерну «Міські теплові мережі», Вознесенівської, Хортицької, Заводської, Шевченківської районних адміністрацій, медики 5-ї міської лікарні, центрів надання первинної медико-санітарної допомоги №2, 9 тощо.

Учасники толоки прибирають сміття, обрізають кущі та дерева, впорядковують та висаджують нові квітники. Також працівники здійснюють покоси трави, фарбують на територіях лавки, урни.

Запоріжців закликають долучитися до толоки, яка триватиме до 24 травня. Найактивніших учасників очікують призи. Для того, аби взяти участь, потрібно об’єднатись у команду та обрати будь-яку активність, яка зробить Запоріжжя чистішим і охайнішим. Потім заповнити гугл-форму і зробити фотозвіт виконаної роботи в соцмережах, обов’язково додавши тематичні хештеги #дій_некоментуй, #результатнашимисилами, #запоріжжя_toloka_festival. Серед усіх команд буде обрано команду-переможця, яка отримає VIP-квитки в кінотеатр, табличку з відзнакою та фірмові сувеніри.