В Олександрівському районі впорядковують місця відпочинку містян

28.04.2023 11:55

У Запоріжжі триває весняний марафон прибирання - «ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL». До акції доєднались і працівники районної адміністрації по Олександрівському району. Сьогодні посадовці спільно з представниками ветеранських організацій навели лад в одному з скверів на вулиці Залізничній.

Це місце є популярним для відпочинку серед мешканців навколишніх будинків. Тепер воно стало ще більш охайним та доглянутим. Учасники толоки прибрали листя, зібрали випадкове сміття, привели до ладу пішохідні доріжки.

Запоріжців закликають приєднуватись до толоки. Нагадаємо, для того, аби взяти участь, необхідно об’єднатись у команду та обрати будь-яку активність, яка зробить Запоріжжя чистішим і охайнішим. Потім заповнити гугл-форму і зробити фотозвіт виконаної роботи в соцмережах, обов’язково додавши тематичні хештеги #дій_некоментуй, #результатнашимисилами, #запоріжжя_toloka_festival. Серед усіх команд буде обрано команду-переможця, яка отримає VIP-квитки в кінотеатр, табличку з відзнакою та фірмові сувеніри.