Запорізькі комунальники активно долучаються до «ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL»

28.04.2023 13:30

У місті триває марафон весняного прибирання «ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL». Співробітники різних підприємств та установ, районних адміністрацій та небайдужі мешканці міста об’єднуються в команди та виходять на велике прибирання.

Співробітники КП «Запоріжремсервіс» беруть активну участь у загальноміській толоці. За перші три дні працівники провели роботи за більш ніж 40 адресами. Вони прибирали, фарбували, облаштовували квіткові клумби, обрізали дерева та кущі, скошували траву. Лише за день вони викосили траву на площі близько 3,5 тис. кв.м.

Наразі комунальники працюють у Вознесенівському, Заводському, та лівобережній частині Дніпровського районів. Щодня у роботах з благоустрою задіяні кілька десятків співробітників та спеціальна техніка.

Комунальники зазначають, що для них наводити лад у місті – щоденна робота. До міської толоки вони долучилися з радістю, бо хочуть не просто зробити Запоріжжя затишним та комфортним, але й створити гостинний тил для українських військових.

Нагадаємо, «ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL» триватиме до 24 травня. Долучитися до нього може кожен бажаючий. Для цього потрібно зібрати свою команду та заповнити гугл-форму. Обрати територію для прибирання, виконати заплановані роботи і зробити фотозвіт в соцмережах, обов’язково додавши тематичні хештеги #дій_некоментуй, #результатнашимисилами, #запоріжжя_toloka_festival. Серед усіх команд буде обрано команду-переможця, яка отримає VIP-квитки в кінотеатр, табличку з відзнакою та фірмові сувеніри.