Підприємства, організації та активні мешканці Комунарського району долучились до толоки

02.05.2023 12:00

У Запоріжжі продовжується велика весняна акція «ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL», яка стартувала 24 квітня. Ініціативу підтримали освітяни, медики, працівники комунальних підприємств, спеціалісти районних адміністрацій. Толока об’єднала навколо себе і чимало небайдужих запоріжців. Зокрема в Комунарському районі міста прибрали берегову смугу річки Мокра Московка, а також інші території району.

До роботи на території Комунарського району стали представники районної адміністрації, районного управління соціального захисту населення, підприємці, освітяни, медики.

Так, підприємці прибрали від випадкового сміття зелену зону по вулицях Автопарковій, Жасмінній, Космічній, Східній, та Луганській.

 Заклади освіти розпочали покіс трави (Запорізький академічний ліцей № 23, навчально-виховний комплекс № 70). Також КУ «Міська лікарня № 1» (вул. Чумаченка, 21-а) виконаний покіс трави на території лікарні.

Не залишаються осторонь і голови квартальних комітетів з прибирання приватного сектору: вони проводять організаційну  та роз’яснювальну робота з населенням щодо прибирання  прибудинкової території, вивезення сміття та гілля. Багато мешканців  вже активно включились у роботу з наведення ладу  біля своїх будинків.

Долучитися до весняної толоки може кожен житель Запоріжжя. Для цього треба знайти однодумців та об’єднатись у команду, а далі – обрати активність, яка зробить Запоріжжя чистішим. Також потрібно заповнити гугл-форму і зробити фотозвіт виконаної роботи в соцмережах, з хештегами #дій_некоментуй, #результатнашимисилами, #запоріжжя_toloka_festival. Серед усіх команд буде обрано команду-переможця, яка отримає пам'ятні подарунки.