Колектив концерну «Міські теплові мережі» приєднався до загальноміської толоки

03.05.2023 12:15

В обласному центрі триває велика весняна акція «ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL», яка розпочалась 24 квітня. Ініціативу вже підтримали освітяни, медики, працівники комунальних підприємств, спеціалісти районних адміністрацій. Толока об’єднала навколо себе чимало небайдужих запоріжців. До неї приєднався і колектив концерну "МТМ".

У рамках загальноміського заходу «ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL» працівники концерну «Міські теплові мережі» провели прибирання на території підприємства та на прилеглих вулицях. Тепловики не лише зібрали та вивезли сміття, а й фарбували, білили, косили траву.

- Ми вирішили приєднатись до загальноміського заходу та зробити наше місто чистішим, не дивлячись на важкий час. Прибирання території відбувається в усіх районних філіях концерну. Сьогодні до толоки приєднались і працівники головного офісу. Ми впорядкували не лише свою територію, а й газони та тротуари поряд на бульварі Гвардійському, - розповів генеральний директор концерну "МТМ" Сергій Астапенков.

Роботи з благоустрою будуть продовжені і наступного тижня.

Долучитися до весняної толоки може кожен житель Запоріжжя. Для цього треба знайти однодумців та об’єднатись у команду, а далі – обрати активність, яка зробить Запоріжжя чистішим. Також потрібно заповнити гугл-форму і зробити фотозвіт виконаної роботи в соцмережах, з хештегами #дій_некоментуй, #результатнашимисилами, #запоріжжя_toloka_festival. Серед усіх команд буде обрано команду-переможця, яка отримає пам'ятні подарунки.