У Шевченківському районі організували нараду з керівниками ОСББ

11.01.2018 11:27

У районній адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району відбулася нарада з керівниками ОСББ району з питання утримання території району у відповідному санітарному стані.

Голова районної адміністрації Федір Маєр подякував присутнім за активну роботу в наведенні порядку на своїх прибудинкових територіях.

- Робота протягом 2017 року була виконана велика, однак вона не завершена. Вивіз торішнього листя і гілок до сих пір не завершений. На ці цілі на поточний рік в бюджеті міста Запоріжжя депутатами було закладено певне фінансування. Наша з вами задача скласти так план заходів, щоб вивезення листя і гілок пройшов швидко і максимально ефективно, - сказав Федір Миколайович.

Заступник голови районної адміністрації Олександр Руденок зазначив, що санітарний стан дворів району - це спільна відповідальність - влади і жителів. Олександр Руденок поінформував присутніх про можливість міських комунальних служб надати подрібнювач а також транспорт, для вивезення тріски. Закликав жителів взяти активну участь у проведенні цих робіт.

Також на нараді були розглянуті питання ремонтів внутрішньоквартальних доріг і житлового фонду.