У Комунарському районі відбулися командно-штабні навчання

08.05.2023 11:55

У будівлі Комунарської районної адміністрації провели тренувальні збори на тему: «Планування заходів з евакуації при загрозі або виникненні надзвичайних ситуації, збройного конфлікту».

Запоріжжя та область залишаються під надійним захистом військовослужбовців. Але в умовах повномасштабної війни обласний центр має бути підготовлений до будь-яких подій. З цією метою в усіх районах Запоріжжя проводяться командно-штабні навчання, під час яких відпрацьовуються дії на випадок евакуації в разі надзвичайної ситуації через військову агресію.

У навчальних зборах у Комунарському районі взяли участь директори територіальних інформаційних центрів, представники управління соціального захисту населення, районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Національної поліції.

Під час навчань окремо зупинилися на вимогах нормативних документів з питань евакуації. А також розглянули питання організації роботи органів з евакуації, діяльності збірних пунктів евакуації, приведення їх в готовність, оповіщення населення, планування роботи, забезпечення заходів з евакуації та інші.