У Шевченківському районі продовжують благоустрій територій

11.05.2023 10:25

Запорізькі комунальники продовжують наводити лад у місті. В Шевченківському районі тривають роботи з комплексного благоустрою території. В районній адміністрації розповіли, що було виконано за тиждень – з 5 по 11 травня.

За інформацією спеціалістів Шевченківської районної адміністрації, у районі не припиняються роботи з наведення ладу на території. Комунальники вивозили гілля за адресами: вул. Чарівна, вул. Омельченка, вул. Цитрусова, прибирали стихійні звалища по вулицях Батайській та Юності. Також протягом звітного періоду виконувався покіс трави за адресами: вул. Кругова, вул. Деповська, вул. 8 Березня та видалення й обрізка аварійних дерев за адресами: вул. Краснова, вул. Чарівна, вул. Магістральна, вул. Цитрусова, вул. Омельченка, вул. Цегельна. Проводився і ремонт малих архітектурних форм по вул. Чарівній, Цитрусовій.

Крім того, 5 травня в актовій залі районної адміністрації відбулась зустріч керівництва районної адміністрації з активом громадської організації «Шевченківська районна організація ветеранів України», під час якої представникам організації було вручено подарунки.

8 травня керівництво та працівники районної адміністрації вшанували пам’ять загиблих покладанням квітів до братської могили військовополонених «Летять журавлі» на вулиці Стартовій та біля меморіалу «Вічна пам'ять, вічна скорбота».