У Запоріжжі продовжують допомагати мешканцям постраждалих будинків

11.05.2023 13:50

Міська влада Запоріжжя продовжує співпрацю з міжнародними організаціями. Благодійники надають допомогу військовим, вимушеним переселенцям та людям, чиї оселі постраждали внаслідок ракетних обстрілів.

З перших днів повномасштабного вторгнення значну підтримку Запоріжжю надає Міжнародний медичний корпус. Зокрема, сьогодні представники організації разом із фахівцями департаменту соціального захисту населення провели зустріч з мешканцями Вознесенівського району, житло яких постраждало від ракетних обстрілів. Це близько 150 осіб, яким благодійники видали гігієнічні набори та оформили матеріальну допомогу.

Зазначимо, міська влада продовжує підтримувати запоріжців, будинки яких постраждали внаслідок обстрілів. Щомісяця люди, чиє житло повністю зруйноване або визнане непридатним для проживання, отримують грошову допомогу в розмірі 10 тис. грн. Їм також системно видається гуманітарна допомога від міжнародних благодійних організацій, з якими співпрацює Запоріжжя. Крім того, на місцях «прильотів» всім постраждалим надається всебічна допомога та підтримка.