У Запоріжжі все більше колективів приєднуються до загальноміської толоки

12.05.2023 14:00

Запоріжці продовжують приводити місто до ладу в рамках весняної толоки, яка стартувала 24 квітня. До акції вже приєдналися чимало охочих. На прибирання, зокрема, вийшли й працівники КП «Запоріжремсервіс».

У Запоріжжі щодня відбуваються заходи у рамках загальноміської толоки. Сезонні роботи з благоустрою виконує і «Запоріжремсервіс»: на прибудинкових територіях проводиться прибирання, викошування трави, облаштування квіткових клумб, обрізка кущів і дерев.

Співробітники адміністративно-господарського відділу наводять лад на внутрішніх і прилеглих територіях підприємства. Є серед спеціалістів ЗРС і талановиті садоводи-любителі, які у вільний час створюють красу власноруч. Завдяки їх старанням підрозділи «Запоріжремсервісу» заквітчали маргаритки, чорнобривці, тюльпани, конвалії, нарциси. Квіти дбайливо доглядають, тож згодом ще цвістимуть гладіолуси, троянди тощо.

Нагадаємо, започаткована екологічна ініціатива покликана згуртувати усіх містян задля того, щоб зробити Запоріжжя ще чистішим та комфортнішим тилом для наших військових. Триватиме загальноміська толока до 24 травня. Долучитися може кожен. Для цього потрібно об’єднатись з друзями чи колегами у команду та обрати будь-яку активність, яка зробить Запоріжжя чистішим і охайнішим.

За умовами, команді потрібно дати назву, зареєструвати її через гугл-форму та зробити у соцмережах фотозвіт виконаної роботи. Обов’язково у дописах мають бути хештеги, щоб світлини не загубилися: #дій_некоментуй #результатнашимисилами #запоріжжя_toloka_festival.

Серед усіх команд буде обрано команду-переможця, яка отримає VIP-квитки в кінотеатр, табличку з відзнакою та фірмові сувеніри.