Запоріжці продовжують приєднуватися до загальноміської толоки

12.05.2023 16:25

Мешканці Запоріжжя наводять лад у місті та приєднуються до великого весняного прибирання «ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL». Участь у толоці вже взяли десятки колективів різних організацій, підприємств та навчальних закладів.

Вчора до толоки доєдналася команда Запорізького професійного ліцею сервісу та Запорізького лісомисливського господарства. Більше 60 небайдужих запоріжців вийшли прибирати сміття на території лісопосадки «Дубки» по вул. Космічній. Під час суботника вони зібрали близько 1 тонни сміття. Для його вивезення була залучена підрядна організація.

Нагадаємо, започаткована екологічна ініціатива покликана згуртувати усіх містян задля того, щоб зробити Запоріжжя ще чистішим та комфортнішим тилом для наших військових. Триватиме загальноміська толока до 24 травня. Долучитися може кожен. Для цього потрібно об’єднатися з друзями чи колегами у команду та обрати будь-яку активність, яка зробить Запоріжжя кращим.

За умовами команді потрібно дати назву, зареєструвати її через гугл-форму та зробити у соцмережах фотозвіт виконаної роботи. Обов’язково у дописах мають бути хештеги, щоб світлини не загубилися: #дій_некоментуй #результатнашимисилами #запоріжжя_toloka_festival.