Комунальники продовжують наводити лад у Шевченківському районі

18.05.2023 15:00

У Шевченківському районі тривають роботи з комплексного благоустрою. У районній адміністрації розповіли, що було виконано за період з 12 по 18 травня.

Так, протягом звітного періоду відділом житлово-комунального господарства відповідно до укладених договорів з виконавцями послуг здійснено організацію заходів із благоустрою на території району.

Вивезене гілля за адресами вул. Центральна, вул. Військбуд та вул. Кругова. Ліквідовані стихійні звалища по вул. Військбуд, вул. Кругова та вул. Ф. Мовчановського. Крім того, виконано покіс трави по вул. Деповська, вул. Червона, а також обрізку дерев за адресами: вул. Миколи Краснова, вул. Магістральна, вул. Цитрусова, вул. Омельченка, вул. Цегельна, вул. Чарівна та вул. Кольорова. А по вул. Чарівна та вул. Цитрусова виконано поточний ремонт малих архітектурних форм.

Крім того, в районній адміністрації було проведено засідання опікунської ради з питань захисту прав недієздатних або обмежених у дієздатності осіб та відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини. На комісіях були розглянуті відповідні проблемні питання та прийняті рішення.