Інспекція з благоустрою продовжує перевірки в Запоріжжі

18.05.2023 15:35

Інспектори відділу оперативного контролю у сфері благоустрою та паркування перевіряють дотримання правил благоустрою у місті, проводять профілактичні роз'яснювальні бесіди, інформують містян та підприємців про важливість дотримання норм чинного законодавства. Зокрема, представники інспекції розповіли про результати роботи з 11 по 18 травня.

Так, в зазначений період інспектори здійснювали щоденний самоврядний контроль в сферi благоустрою на території Запоріжжя та проводили профілактичні роз'яснювальні бесіди для інформування населення міста та суб'єктів господарювання щодо дотримання норм чинного законодавства в сфері благоустрою.

За результатами проведеної роботи було зроблено наступне:

  • складено 1 акт обстеження території;
  • видано 18 вимог, щодо обов'язкового усунення порушень;
  • складено 25 протоколів про адміністративне правопорушення згідно ст. 152 КУпАП за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів.

Також, з 11 по 18 травня установою було отримано на розгляд 9 звернень громадян щодо порушень питань в сфері благоустрою на території Запоріжжя. По кожному окремому питанню здійснюються виїзди для вирiшення питаннь по суті звернення.