У Запоріжжі відбувся Career Forum 2023

23.05.2023 09:25

У Національному університеті «Запорізька політехніка» провели День відкритих дверей у форматі Career Forum 2023. Серед спікерів форуму були шестеро топових представників сучасних професій, які розкрили секрети своєї роботи.

Відкрив Career Forum 2023 ректор Запорізької політехніки, з напутніми словами також виступили «золоті» випускники університету. Участь в освітньому заході взяли представники міської та обласної влади.

- Я дуже рада, що такий захід відбувся саме в цьому навчальному закладі. Тут є платформа для того, щоб особисто поставити питання, які турбують, які зорієнтують, і отримати відповіді від професіоналів з досвідом, який мають дуже мало людей, - зазначила директорка департаменту освіти і науки ЗМР Юлія Погребняк.

Лекції для учасників форуму провели топові представники сфер медіа, інженерної освіти, цифрового розвитку та банківської справи, серед яких був заступник міністра соцполітики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Костянтин Кошеленко. Посадовець залишився задоволений зустріччю з майбутніми студентами. Він акцентував увагу на цілеспрямованості молодого покоління.

- Якщо студенти в суботу до першої години дня знаходяться у виші і з зацікавленням пересуваються між локаціями факультетів - захід вдався і важливо продовжувати, але з урахуванням усіх обставин. Важливо, що цей виш рухається в напрямках, які наразі актуальні. Студенти також напрацьовують рішення, які нам можуть допомогти вже зараз боротися з агресією і відбудовувати країну, - сказав Костянтин Кошеленко.

Під час форуму паралельно з лекторіями працювало 13 локацій факультетів, де абітурієнти могли побачити, чим займаються студенти під час навчання та обрати для себе майбутню професію.