У Запоріжжі відбувся благодійний ярмарок «UA.Код»

23.05.2023 15:50

Цих вихідних, з нагоди Дня вишиванки, у палаці культури «Орбіта» відбувся благодійний ярмарок. Відкривав захід оркестр військово-морської бази «Схід». На ярмарку запорізькі майстрині презентували вироби ручної роботи задля допомоги родинам захисників «Азовсталі» та матерям військових, які боронять Україну на фронті.

На ярмарку майстри презентували картини, прикраси з бісеру та перлин, вручну розписані одяг та сумки. Участь у заході взяли як особисто  майстри, так і благодійні організації. Ініціатори ярмарку зазначають: усіх об’єднала одна мета - підтримка захисників і захисниць України. Адже кошти від продажу представлених виробів спрямують на допомогу сім’ям азовців та до благодійного фонду «Солдатські матері».

Взяли участь у заході і волонтери Асоціації родин захисників «Азовсталі». Вони зазначають, нині надзвичайно важливо проводити такі благодійні акції не лише щоб розважити людей, а й з користю для наших захисників. Адже кожна придбана картина, прикраса або елемент одягу — це важливий внесок у сьогодення та майбутнє України.

На ярмарку діяли і локації для малечі. Зокрема дитячий куточок з іграшками, аквагримом та великою розмальовкою з орнаментом вишиванки. Також під час заходу тривала вікторина, участь в якій могли взяти батьки з дітьми. Наприкінці заходу на всіх учасників чекали подарунки.

Організатори та відвідувачі заходу сподіваються, що наступний ярмарок з нагоди Дня вишиванки відбудеться вже під мирним небом.