У Комунарському районі тривають роботи з благоустрою

25.05.2023 15:00

Як розповіли у райадміністрації, у Комунарському районі комунальники продовжують ремонт дитячих та спортивних майданчиків, косять траву, прибирають сміття, обрізають дерева та кущі тощо.

Так, минулого тижня фахівці райадміністрації продовжували моніторинг щодо знесення незаконно встановлених гаражів по вул. Парамонова, 6. На 6 металевих гаражах, які на даний час не знесено, наклеюються попередження та ведеться робота з головою ОСББ.

Крім того, триває ремонт урн і лавок в парку ім. Юрія Гагаріна. Роботи виконує підрядна організація.

В рамках «ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL» Запорізьке лінійне виробниче управління магістральних газопроводів виконало покіс трави на прилеглих територіях площею 1,6 га. До акції з благоустрою долучилися і мешканці ОСББ по вул. Парамонова, 6, 10. Вони також виконали покіс трави на прибудинкових територіях.

Триває щоденна робота щодо утримання територій району в належному санітарному стані. Так, працівники районної дільниці КРБП «Зеленбуд» очистили понад 450 000 кв. м газонів від сміття. Також «зеленбудівці» виконали покоси трави на загальній площі 42 185 кв. м за адресами: вул. О. Говорухи, скверу по вул. О. Говорухи, Автозаводській, 20, 40, вул. Культурній, вул. Ситова, 1 коло по вул. Новокузнецькій, транспортна розв’язка по вул. М. Ласточкіна – вул. Автозаводській – О. Говорухи, парк ім. Ю. Гагаріна. Крім того, комунальники вивезли понад 5,1 тонн зеленої маси та сміття з прибраних територій.

Підрядна організація прибрала випадкове сміття по вул. Космічній, довкола «АТБ» біля автовокзалу, на вул. Тополіна, вул. Чумаченка, 34-А, вул. Парамонова, 19, вул. Північнокільцевій, пр. 40-річчя Перемоги, вул. Нагнибіди, вул. Складській, вул. Жасмінній, вул. Юності та вул. Дороніна. Також було вивезене сміття з території по вул. Ялтинській, вул. Чумаченка, 14, 16.

Фахівці КП «Запоріжміськсвітло» оглянули та налагодили роботу мереж зовнішнього освітлення за заявкам мешканців по вул. Радіо, вул. Олімпійській, вул. Чумаченка, 12-Б та вул. Любистковій.