Комунальники продовжують наводити лад в Олександрівському районі Запоріжжя

26.05.2023 09:20

Роботи з благоустрою в Олександрівському районі проводяться з метою забезпечення належного санітарного стану внутрішньоквартальних територій житлових будинків та задля безпеки мешканців. В районній адміністрації розповіли, що було виконано за тиждень – з 19 по 25 травня.

Так, впродовж звітного періоду по вулиці Приходській, 45а були знесені 3 аварійних дерева на прибудинковій території. А біля будинків № 95, 104 та 106 по вулиці Олександрівській - виконана обрізка дерев. У роботах були задіяні 4 працівники та 2 одиниці техніки: вантажівка і автопідйомник.

Також комунальники очистили ділянки території району від гілля. 6 працівників за допомогою екскаватора та трьох вантажівок навантажили, подрібнили і вивезли 4 тонни гілля. Роботи виконані по вулицях: К. Великого, 18, Св. Миколая, 26, Українській, 42, Гоголя, 124 та на перетині вулиць Першої Ливарної і Залізничної.

Крім того, комунальники вивезли 3 тонни сміття. Привели до ладу територію вулиць Жуковського, 15 та 70б, Інститутської, 2, Гоголя, 2, Ак. Амосова, 75, Фортечної, 1, Української, 37 та пр. Соборного, 24.

Протягом звітного періоду на території району комунальники скосили траву. Загальна площа виконаних робіт 39600 кв. м. Покіс трави здійснили у сквері по вул. Залізничній, на території зелених зон по вулицях Фортечній, Гончарова, Арочній, Шевченка, Шкільній, Крива Бухта, Козачій, К. Великого, Симфонічній, біля театру ляльок по вул. Жуковського, а також на відкосі вулиці Семафорної.

Також у районі було виконано поточний ремонт зупинок громадського транспорту на перетинах вулиці Шевченка з вулицями Арочною, Вишневою, Єднання.

Крім того, комунальники навели лад на дитячих та спортивних майданчиках, що розташовані за адресами: вул. Українська, 42 та 34, вул. Ак. Амосова, 61, вул. Поштова, 161а та пр. Соборний, 42.