У Запоріжжі комунальники наводять лад у парках і скверах

30.05.2023 14:35

Працівники КРБП «Зеленбуд» та КП «Титан» впорядковують зелені зони та доглядають за рослинами на закріплених територіях вулиць, парків та скверів. Крім того, проводять прибирання та висаджування квітів.

В усіх районах міста продовжуються сезонні роботи. Наразі особлива увага приділяється створенню клумб з однорічними квітами, які будуть радувати мешканців та гостей Запоріжжя впродовж літа.

Так, зеленбудівці підготували клумбу до висадження квітів у сквері на майдані Університетському. Там вони зробили розмітку, щоб створити з рослин необхідний орнамент.

У парку Трудової Слави комунальники створили біло-червоне серце з квітів. Сьогодні співробітники «Зеленбуду» також провели там стрижки живоплоту.

Крім того, комунальники щодня проводять прибирання в парках та скверах міста. Сьогодні роботи виконувалися у парках Трудової слави та ім. Академіка Клімова, на площі Правобережного пляжу, у парку ім. О. Бірюка та інших місцях відпочинку.

Крім того, "зеленбудівці" помили скульптурну композицію у сквері в Олександрівському районі.

У Запоріжжі також триває покіс зелених зон та вивезення трави. Зокрема, сьогодні роботи проводилися у парку Енергетиків, вздовж Набережної магістралі, у сквері ім. 30-річчя визволення України, по вул. Запорізькій, вул. Хакаській та ін.