У Заводському районі Запоріжжя продовжується покіс трави

08.06.2023 10:40

У всіх районах міста тривають роботи з благоустрою. Особливу увагу комунальники приділяють покосу трави. Роботи виконують як на безгосподарчих територіях, так званих «білих плямах», так і на прибудинкових і ділянках, закріплених за комунальними підприємствами.

У Заводському районі за тиждень, з 2 по 8 червня, покосили траву на понад 45 тис. кв. м безгосподарчих територій. Роботи провели в Автомістечку, на пустирі вздовж ДНЗ №12 по вул. Лассаля та в інших місцях.

Покіс трави в Заводському районі також тривав на прибудинкових територіях. Косарі працювали на дитячих та спортивних майданчиках. За тиждень траву покосили на площі понад 17 тис. кв. м.

Крім того, за інформацією Заводськой райадміністрації, на території району проводилося видалення аварійних дерев на вулицях Запоріжбудівській, 6, Перспективнаій, 27, Автобусній, 5, Історичній, 18а, вивозилося гілля по вул. Тенісній, 12, Історичній, 35а та ін. (7,2 т) та опале листя по вул. Павлокічкаській, 31а, Республіканській, 83 та ін. (15 т).

Наступного тижня на території району продовжать косити траву, а також заплановано видалення аварійних дерев на прибудинкових територіях.