Комунальні служби Запоріжжя допомагають переселенцям облаштувати побут

08.06.2023 16:15

Один з напрямів роботи КП "Запоріжремсервіс" — облаштування місць компактного проживання ВПО. Днями робітники КП разом з працівниками інших комунальних служб міста оновили обладнання на кухні для переселенців, які мешкають в одному з гуртожитків міста.

Питаннями ВПО опікується третій підрозділ підприємства "Запоріжремсервіс". Спеціалісти підрозділу на постійній основі проводять моніторинг стану приміщень і обладнання, контролюють справність комунікацій. За потреби проводяться своєчасні ремонтні й оздоблювальні роботи, заміна побутової техніки, меблів тощо.

Після чергового такого моніторингу в одному з гуртожитків, де мешкають внутрішньо переміщені особи, оновили газові плити. Чотири сучасні прилади надав КП «Інститут розвитку міста». Демонтаж старих і встановлення нових плит, зварювальні роботи виконали фахівці «Запоріжгазу» з дотриманням усіх норм безпеки. 

За словами представників КП "Запоріжремсервіс", поліпшення умов проживання людей, які знайшли прихисток у Запоріжжі — це одне з головних завдань підприємства.