У Комунарському районі тривають роботи з благоустрою

08.06.2023 16:25

Комунальники не припиняють наводити лад на територіях Комунарського району. В районній адміністрації розповіли про роботи, виконані минулого тижня.

Так, продовжуються ремонти дитячих та спортивних майданчиків Космічного мікрорайону. Фахівці районної дільниці ШЕД № 6 КП «ЕЛУАШ», згідно з графіком, щоденно здійснювали роботу з утримання зупинкових комплексів та прибирання доріг під бордюром від випадкового сміття та наносного грунту. Також продовжуються роботи з поточного дрібного ремонту проїзної частини дороги по вул. Космічній.

Працівники районної дільниці КРБП «Зеленбуд» виконали роботи з очищення газонів від сміття по району на площі понад 900 000 кв. м. Щоденно в парках та скверах від сміття очищаються 155 урн та підмітаються доріжки площею понад 20 000 кв. м.

Скошено траву у сквері по вул. Автозаводській, по вул. Чумаченка, вул. Привокзальній, на в’їзді з вул. Привокзальної, вул. Космічній тощо. Всього за тиждень виконано робіт з покосу на площі 52 000 кв. м. За цими ж адресами було вивезено траву та сміття загальним обсягом 9,3 тони.

Фахівцями КП «Запоріжміськсвітло» виконано роботи з огляду та наладки мереж зовнішнього освітлення по заявкам мешканців по вул. Комарова, по вул. Чумаченка. Комунальники також замінили світильники по вул. Чубанова, та пофарбували металеві елементів світлофору по вул. Чумаченка – Олімпійській.

Крім того, фахівці райадміністрації провели нараду з головами ОСББ, ЖБК, керівниками керуючих компаній щодо забезпечення вільного, безперешкодного доступу громадян до укриттів, які знаходяться в багатоквартирних будинках.