У Комунарському районі ремонтують дитячі майданчики

16.06.2023 10:30

В усіх районах міста не припиняються роботи з забезпечення благоустрою. Так, у Комунарській районній адміністрації відзвітували про те, що було виконано за останній тиждень.

За результатами обстеження стану дитячих та спортивних майданчиків підрядна організація продовжує роботи з поточного ремонту даних об’єктів. За планом - проведення поточного ремонту на дитячих майданчиках у Південному мікрорайоні.

Крім того, представники районної адміністрації та КП «Управління капітального будівництва» провели обстеження технічного стану дитячого майданчика в парку ім. Юрія Гагаріна, заплановано проведення ремонтних робіт.

Впродовж тижня в Комунарському районі роботи з благоустрою виконували співробітники КП «ЕЛУАШ» та КРБП «Зеленбуд». Комунальники прибирали на зупинках міського транспорту, дорогах, у парках та скверах. А також продовжували покіс трави та її прибирання, догляд за рослинами та їх полив. Крім того, минулого тижня з території району комунальники вивезли 9,4 тонни сміття.

Покіс трави на внутрішньоквартальних територіях району проводили підрядники. Роботи виконали по вул. Чумаченка, 45, вул. Європейській, 18, вул. Космічній, 95, 91 та ще у низці дворів житлових будинків.

Разом з тим підрядники прибирали випадкове сміття на березі р. Мокра Московка, з території дитячих майданчиків, по вул. Північнокільцевій, вул. Новокузнецькій, пр. 40-річчя Перемоги, вул. Автозаводській та вздовж тротуару до міської лікарні № 7 (вул. Привокзальна). Також було вивезено сміття з несанкціонованого звалища по вул. Генерала Петра Григоренка та березі р. Мокра Московка.

Фахівці КП «Запоріжміськсвітло» провели огляд та налагодження мереж зовнішнього освітлення за заявками, які надходили на 15-80.

Цього тижня також проводилися роботи з огляду та вивезення демонтованих дорожніх знаків, які наразі передано в господарське відання КП «Запоріжміськсвітло».

Представники райадміністрації тримають на контролі ситуацію з водними біоресурсами на Гребному каналі.