Жителі Запоріжжя, житло яких постраждало під час обстрілів, отримують гуманітарну допомогу

16.06.2023 12:15

Запоріжжя продовжує співпрацювати з міжнародними фондами ООН та ЮНІСЕФ у питаннях надання гуманітарної допомоги мешканцям міста, які постраждали від російської агресії. Сьогодні у районній адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району допомогу отримали мешканці будинків району, що постраждали від обстрілів.

За дорученням секретаря міської ради Анатолія Куртєва у Вознесенівській районній адміністрації фахівці "Інституту розвитку міста", які співпрацюють з міжнародними партнерами, передали містянам 200 наборів гуманітарної допомоги від благодійного фонду ЮНІСЕФ. Цю підтримку сьогодні отримали жителі Вознесенівського району, житло яких постраждало від ракетних ударів. У наборах – гігієнічні засоби першої необхідності: мило, шампунь, пральний порошок, серветки, паперові рушники, зубна паста тощо. Люди вдячні за допомогу і говорять, що зараз вона вкрай необхідна.

Вознесенівська районна адміністрація організовує видачу гуманітарної допомоги мешканцям вказаних будинків вже вшосте. Цей процес на особистому контролі тримає голова райадміністрації Євген Вербовщук. Він подякував міжнародним партнерам за вагому підтримку Запоріжжя та відзначив, що надання допомоги мешканцям постраждалих будинків триватиме й надалі, адже турбота про людей – пріоритетне завдання для влади.