У Комунарському районі продовжуються роботи з благоустрою

23.06.2023 08:50

По всіх районах міста виконують роботи з благоустрою. У тому числі про результати своєї діяльності за тиждень повідомили представники Комунарської райадміністрації Запоріжжя.

Так, за вказаний період робітники райадміністрації взяли участь у роботі комісії з визначенням місця розташування контейнерного майданчику по вул. Чумаченка, 40, з залученням відповідних служб міста. За результатами обстеження питання вирішено позитивно.

Фахівці районної дільниці ШЕД № 6 КП «ЕЛУАШ», згідно з графіком утримання зупинок міського транспорту, щоденно ведуть роботу з утримання зазначених об’єктів (57 зупинок). Також виконуються роботи з ручного прибирання тротуарів від випадкового сміття по пр. Соборному, вул. Новокузнецькій та вул. Автозаводській та доріг від наносного грунту під бордюром по вул. Космічній та пр. Соборному.

Гідродільниця КП «ЕЛУАШ» виконала роботи з очищення дощоприймальних колодязів по вул. С. Серікова.

Окрім того, розпочато роботи з поточного ремонту проїзної частини дороги по вул. Космічній.

Працівники районної дільниці КРБП «Зеленбуд» на тижні займалися очищенням газонів від сміття по району на площі понад 300 000 кв.м, в парках та скверах від сміття - 155 урн та підмітанням доріжок на площі 8 200 кв.м.

Також скошено траву по пр. Соборному (2170 кв.м), вул. С. Серікова (1340 кв.м), вул. Космічній (7000 кв.м), вул. Парамонова (1000 кв.м), у сквері по вул. Парамонова (1250 кв.м), по вул. Північнокільцевій (8900 кв.м), вул. Автозаводській (10415 кв.м), ІІ-е коло по вул. Новокузнецькій (8340 кв.м), вул. Магара (2900 кв.м) та вул. О. Говорухи (2780 кв.м). Всього виконано робіт з покосу на площі: 46 095 кв.м.

Прибрано скошену траву по вул. Космічній (7000 кв.м), по вул. Північнокільцевій (7000 кв.м), пр. Соборному (2170 кв.м), вул. С. Серікова (1340 кв.м), вул. Автозаводській (10 000 кв.м), вул. Новокузнецькій (8000 кв.м), вул. Магара (2900 кв.м) та вул. О. Говорухи (3500 кв.м). Всього прибрано скошеної трави на площі 41900 кв.м. Навантажено та вивезено сміття 15,4 тонн. Використано для поливу дерев та квітників води: 56 куб.м.

Представники КП «ЕЛУАШ», установи «Інспекція з благоустрою міста Запоріжжя» та управління з питань екологічної безпеки Запорізької міської ради вибірково провели обстеження дорожніх знаків, видимість яких закривають гілки дерев на вулично-шляховій мережі. Складено перелік об’єктів на надіслано на адресу КРБП «Зеленбуд».

Підрядна організація виконувала підбір випадкового сміття по вул. Тополіна, по вул. Привокзальній, Набережній магістралі, вул. Новокузнецькій, на кінцевій зупинці 4-го м/р «Південний», у містечку переселенців по вул. Стешенка, вул. Складській, вул. Юності, вул Жасмінній, вул. Дороніна. Вивезено з внутрішньоквартальних територій гілля по вул. Європейській, 4, 14, вул. Ситова,7, вул. Космічній,114.

Фахівці КП «Запоріжміськсвітло» провели огляд та наладку мереж зовнішнього освітлення по заявкам 15-80 по вул. Новокузнецькій, вул. Музичній, вул. Біломорській, вул. Чумаченка та огляд дорожніх знаків на вулично-шляховій мережі щодо їх стану.

Підрядною організацію виконано покіс трави вздовж тротуару по вул. Привокзальній до медичного закладу «Міська лікарня № 7», ділянки по вул. Юності – Рязанській та по вул. Дороніна (глиняний кар'єр).

Продовжуються роботи з поточного ремонту на дитячих майданчиках м/р «Південний».