Запорізькі комунальники косять траву та упорядковують квітники

27.06.2023 12:55

Працівники КП «Титан» та КРБП «Зеленбуд» продовжують щоденно наводити лад на вулицях міста. Особлива увага в літній період приділяється догляду за зонами відпочинку, покосу трави, упорядкуванню квітників тощо.

Щодня співробітники комунальних підприємств прибирають у парках, скверах та на пляжах. Сьогодні зеленбудівці працювали у парку Трудової Слави, де очистили доріжки від трави та провели прибирання.

Крім того, співробітники КРБП «Зеленбуд» у сквері по вулиці Верхній, що в Дніпровському районі, пропололи квітники й чагарники. А у Шевченківському районі по вулиці Стефанова виконали роботи по догляду за трояндами.

Працівники КП «Титан» прибрали сьогодні у парку по вул. Сергія Синенка Дніпровського району, де також продовжили покіс трави та прополювання квітників.

У місті продовжується також покіс трави. Кожного дня комунальники з косарками працюють у всіх районах Запоріжжя. Зокрема, з початку тижня газони викошували по вул. Сєдова у Вознесенівському районі, вул. Комарова у Комунарському районі, вул. Демократичній у Заводському районі, на площі Енергетиків, Правобережному пляжі та ін. Роботи з благоустрою тривають.