В Запоріжжі оновили виставку з серії «Плакати воєнного часу»

30.06.2023 18:30

Сьогодні, 30 червня, біля фасаду ТІЦ представили нову експозицію в рамках формату «Плакати воєнного часу», створеного спільно з Міжнародним симпозіумом сучасного мистецтва BIRUCHIY. На цей раз презентували роботи авторства Дмитра Дзюби.

Дмитро Дзюба — український художник, дизайнер, ілюстратор, графічний дизайнер в студії та школі анімації «Aztec Animation». Народився 9 грудня 1985 року в селі Червоний Ранок (нині Божок).

З 2017 року митець опановує курси 2D малюнку, працює у сфері дизайну та мистецтв. Персонально створює соціальні, політичні, екологічні плакати, постери до фільмів, обкладинки до музичних альбомів та книжок.

Роботи Дмитра Дзюби експонувалися в Україні, Польщі, США, Естонії, Іспанії, Франції, Албанії, Люксембурзі, Косово, Туреччині, Колумбії та Перу. Має дві персональні експозиції у Києві.

Тепер він представив свою творчість і в Запоріжжі. 

- Кожен новий автор нашої експозиції логічно доповнює та продовжує тему війни в Україні, яка триває вже півтори роки. У роботах Дзюби вже традиційно висвітлена тема боротьби добра - України - проти зла, яким є рф. Кожна картина дуже доречна, актуальна та відгукується кожному українцю, - розповів директор туристичного інформаційного центру Олексій Каніщев.

Окрім фасаду ТІЦ, плакати автори розміщені також на рекламній конструкції на проспекті Маяковського та на рекламних кубах по місту. Виставка триватиме до 20 липня.