Запорізькі комунальники продовжують косити траву та доглядати за квітами

04.07.2023 12:45

Працівники КРБП «Зеленбуд» та КП «Титан» впорядковують зони відпочинку міста та доглядають за зеленими насадженнями на закріплених територіях вулиць, парків і скверів.

Кожен літній день запорізьких комунальників починається з виконання робіт з благоустрою. Значна увага в теплу пору року приділяється покосу трави та догляду за рослинами. У всіх районах працівники КРБП «Зеленбуд» та КП «Титан» проводять покіс, прибирання та вивезення трави на закріплених за ними територіях.

Зараз, коли троянди почали відцвітати, зеленбудівці проводять їх обрізку, а також прополювання квітників та інші роботи з догляду за квітами. Цього тижня такі роботи виконали на площі Запорізькій, біля Дніпровської райадміністрації, по проспекту Маяковського, на Майдані Героїв та інших місцях.

Крім того, триває робота по догляду за деревами, кущами та іншими зеленими насадженнями. Днями зеленбудівці проводили формувальну обрізку кущів, видаляли порослі дерев. Роботи тривали по вул. Магістральній у Шевченківському районі, вул. Аматорській у Заводському районі та ін.

Додала роботи запорізьким комунальникам й непогода. Вчора зеленбудівці провели роботи з прибирання зламаних вітром гілок і дерев у Комунарському районі.

Щодня співробітники комунальних служб прибирають у парках, скверах, а також на пляжах задля комфортного відпочинку запоріжців та гостей міста.