У Запоріжжі показали «Ритми молодості»

04.07.2023 18:20

У Палаці культури «Енергетиків» відбувся концерт-бал «Мелодії вільного світу». В програмі - декламування віршів, пісні та танці. Також свою творчість глядачам дарували учасники школи танців «Ритми молодості».

На сцені Палацу культури «Енергетиків» виступають різні творчі колективи. Лунають пісні, звучать вірші. Бурхливими оплесками глядачі, зокрема, зустрічають учасників школи танців «Ритми молодості».
Танці - надихають, так кажуть учасники школи танців «Ритми молодості». Хоча вони і в поважному віці, але це не заважає їм рухатися легко. Одному з учасників - Едуарду Івановичу - 87. Але, зізнається, танцюючи він практично не відчуває віку. Адже танець бадьорить та заряджає енергією. Едуард Іванович захоплювався хореографією ще змолоду. Тому й прийшов у 2016 році до школи “Ритми молодості». Зізнається, його улюблений танець «танго».
- Сама назва «Ритми молодості» має значення, бо нам викладали бальні танці під ту музику, яку ми чули в молодості. Для нас ці танці є життєвим натхненням та фізичною підтримкою. Бачите, ми в такому поважному віці і можемо ще щось показати, - розповів учасник школи танців «Ритми молодості» Едуард Чигорко.
Соціальний проєкт «Школа танців «Ритми молодості» для людей похилого віку було створено в 2014 році при Палаці культури «Титан». Її учні - неодноразові учасники й переможці різноманітних фестивалів, в тому числі й міжнародних. Але зараз у школи танців немає основного приміщення для занять.
Керівник школи танців «Ритми молодості» нині захищає Україну. Але він всіляко підтримує рідний колектив і своїх учнів. Зокрема, посприяв і в організації цього концерту. Його учні дуже скучили за репетиціями зі своїм хореографом та з нетерпінням чекають його повернення.
Глядачі в захваті від концертної програми та від виступів школи танців.
Найбільше бажання учасників школи танців «Ритми молодості» - наша найшвидша перемога й повернення їхнього викладача.