У Комунарському районі продовжують ремонт дитячих майданчиків

06.07.2023 12:25

В усіх районах міста не припиняються роботи з забезпечення благоустрою. Так, у Комунарській районній адміністрації відзвітували про те, що було виконано за останній тиждень.

Минулого тижня у Комунарському районі продовжувалися ремонти дитячих та спортивних майданчиків. Наразі роботи тривають у Південному мікрорайоні, а також підготовлено завдання щодо поточного ремонту об’єктів у Космічному мікрорайоні.

Крім того, спеціалісти райадміністрації з залученням фахівців спеціалізованих служб розпочали обстеження найпростіших укриттів задля усунення недоліків, які було виявлено під час перевірки в червні.

Впродовж тижня в Комунарському районі роботи з благоустрою виконували співробітники КП «ЕЛУАШ», КРБП «Зеленбуд» та КП «Запоріжміськсвітло». А також залучалися підрядні організації.

Елуашівці прибирали на зупинках міського транспорту, дорогах, у парках та скверах. А також виконували роботи з ручного прибирання тротуару від випадкового сміття по пр. Соборному, доріг від наносного ґрунту під бордюрами по вул. Юності та вул. Жасмінній.

Продовжували роботи з підвищення пішохідного переходу по пр. Соборному. Виконано роботи з поточного ремонту дороги по вул. Снайперській.

Фахівці КРБП «Зеленбуд» щоденно виконували роботи з очищення газонів від сміття на площі понад 300 тис. кв. м, в парках та скверах прибирали урни від сміття та підмітали доріжки. Скошено також траву в парку ім. Ю. Гагаріна на площі близько 38 тис. кв. м.

Підрядна організація виконала роботи з підбору випадкового сміття з територій біля будівлі колишнього кінотеатру «Космос» та дитячих майданчиків по вул. Космічній, 87, вул. Північнокільцевій, вул. Тополиній, вул. Привокзальній, вул. Новокузнецькій (пустирі), пр. 40-річчя Перемоги, на площі біля вокзалу «Запоріжжя-1», у лісосмугах «Дубки». А також вивезла гілля по вул. Космічній, 102, 116, вул. Північнокільцевій, 3, 23, вул. Комарова, 9, 25, вул. Європейській, 32, вул. Ситова, 13, 7 (після негоди), вул. О. Говорухи, 28а.

КП «Запоріжміськсвітло» виконали роботи з огляду та наладки мереж зовнішнього освітлення за заявками «15-80» по вул. Чумаченка, 23, вул. О. Говорухи, вул. Європейській.

Наступного тижня роботи з благоустрою на території району буде продовжено.