Фахівці служби у справах дітей закликають запорожців повідомляти про порушення прав дітей

10.07.2017 12:37

У службі (управлінні) у справах для дітей Запорізької міської ради на профілактичному обліку перебувають 358 дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Фахівці служби постійно проводять заходи, спрямовані на збереження біологічних сімей, на право дитини проживати зі своїми рідними батьками. Для цього протягом 2017 були обстежені умови проживання та утримання 1549 дітей; проведено 62 лекції в учнівських та батьківських зборах (бесіди, «круглі столи», тренінги), фахівці служби прийняли участь в 1067 судових засіданнях, як представник інтересів дітей, надано консультативну допомогу 4439 громадянам.

З метою підвищення ефективності профілактичної роботи у 2017 році фахівці служби (управління) у справах дітей впроваджують нові заходи - семінари-тренінги для батьків з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, та опікунів.

Співробітники служби у справах дітей запрошують жителів міста до співпраці - якщо їм стає відомо про порушення прав дітей, про це необхідно повідомити в службу (управління) у справах для дітей міської ради за адресою: м.Запоріжжя, ул.Зелінского, 3, або в районні відділи, які розташовані в будівлях районних адміністрацій міста.