На прибирання снігу запорізькі дорожники вийшли з ночі

21.01.2018 11:02

У зимовий період спецтехніка і робочі КП «ЕЛУАШ» знаходяться в режимі готовності до ліквідації наслідків погодних негараздів. Вночі в обласному центрі пішов сніг. Дорожники вийшли на розчищення магістралей, тротуарів, зупинкових комплексів з третьої години ночі. Бригади змінилися, роботи тривають.

На прибирання снігу вийшла 71 одиниця спецтехніки, 110 робочих КП «ЕЛУАШ». За інформацією заступника начальника комунального підприємства Тетяни Шинкевич, роботи ведуться з трьох годин ночі. За цей період було використано 580 т посипальних матеріалів.

Від снігу розчищаються дороги, а також тротуари та зупинкові комплекси, які знаходяться в зоні відповідальності підприємства. О 7:30 бригади змінилися і продовжили роботи по забезпеченню життєдіяльності міста.

Спецтехніка КП «ЕЛУАШ» йде по дорогах колоною, щоб прибирати з проїжджої частини залишки снігу.

Важливо, щоб при снігопадах автолюбителі не залишали свій транспорт на узбіччі, особливо центральних доріг, адже це заважає роботі дорожньої спецтехніки.

Синоптики прогнозують погіршення погодних умов у Запорізькій області протягом 21-23 січня. Тому комунальні служби міста знаходяться в особливому режимі готовності до ліквідації наслідків погодних негараздів.