У Заводському районі ведуться роботи з благоустрою території

13.07.2023 15:25

У Заводській районній адміністрації розповіли, які роботи були виконані на території району за тиждень – з 7 по 13 липня.

За інформацією спеціалістів Заводської районної адміністрації, у районі не припиняються роботи з благоустрою території. Вони проводяться з метою забезпечення належного санітарного стану внутрішньо квартальних території та задля безпеки жителів.

Протягом звітного періоду комунальники на прибудинковій території за адресою вул. Лізи Чайкіної, 69 та по вул. Тролейбусній видалили 12 аварійних дерев, що становили загрозу мешканцям району. Роботи виконувались із залученням автовишки.

По вулицях Перспективна та Алмазна виконали ремонт тротуарів.

Крім того, виконано великий обсяг робіт із покосу трави. На прибудинкових територіях по вул. Аматорській, вул. Гончара, 109, вул. Республіканській, 98, вул. Ніжинській, 66, на території кварталу №56, а також на дитячих та спортивних майданчиках скосили траву на загальній площі 62 800 м кв. Також покосили траву на території 7 800 м кв. вздовж будівлі Пенсійного фонду по вул. Початковій/Добровольчих батальйонів та по вул. Шламовій, 10.

Надалі роботи з благоустрою території району продовжуватимуться. Вже складено план заходів на наступний тиждень.