У зв’язку з погіршенням погодних умов запоріжців просять бути пильними та не залишати особистий транспорт на узбіччях доріг

22.01.2018 11:39

У Запоріжжі погіршуються погодні умови. ГУ ДСНС у Запорізькій області повідомляє, що 22 січня в місті Запоріжжя та місцями на території Запорізької області очікується ожеледь, хуртовини, налипання мокрого снігу, ожеледиця, пориви північно-східного вітру вночі до 15-20 м/с, вдень до 19-24 м/с, вдень сильні опади переважно у вигляді снігу та мокрого снігу.

23 січня в місті Запоріжжя та місцями на території Запорізької області очікується ожеледь, хуртовини, налипання мокрого снігу, ожеледиця, пориви північно-східного вітру до 19-24 м/с, впродовж доби сильні опади переважно у вигляді снігу та мокрого снігу.

У зв’язку з цим комунальні служби міста Запоріжжя працюють у посиленому режимі. Техніка та комунальники готуються до ліквідації наслідків негоди та забезпеченню стабільної життєдіяльності міста.

У наявності є усі необхідні запаси паливно-мастильних та антиожеледних матеріалів. У разі виникнення аварійних ситуацій для їх ліквідації будуть задіяні аварійні бригади комунальних підприємств.

Комунальники звертаються до водіїв з проханням у період погіршення погодних умов не виїжджати на дороги без необхідності, не залишати автомобілі на узбіччях доріг, так як вони будуть перешкоджати роботі спеціальної техніки.

Підприємства, установи, організації різних форм власності, підприємці повинні своєчасно очищати закріплені території від снігу, льоду, обробляти їх антиожеледними матеріалами. Це стосується також територій прилеглих до магазинів, кіосків, інших об'єктів торгівлі.

Звертаємося до запоріжців та гостей міста - на вулиці дотримуватися запобіжних заходів, щоб не допустити переохолодження, знизити загрозу травматизму.