У Запоріжжі комунальники продовжують роботи з благоустрою

17.07.2023 16:25

Аби підтримувати в місті чистоту, зробити його ще більш охайним та привабливим працівники комунальних підприємств щодня ведуть роботи з благоустрою.

Так, працівники КРБП "Зеленбуд" з самого ранку сьогодні працюють у Шевченківському, Олександрівському, Комунарському, Дніпровському, Вознесенівському і Заводському районах обласного центру.

Зокрема, "зеленбудівці" розпочали новий робочий тиждень з наведення чистоти у сквері по вулиці Бочарова. А у парку ім. Академіка Клімова, що також у Шевченківському районі, не лише прибрали сміття, а й розпиляли і вивезли гілля дерев, зламаних негодою.

В Олександрівському районі - провели прополювання карантинних рослин по проспекту Соборному.

А в Комунарському районі сьогодні "зеленбудівці" викошували зелені зони по вулиці Культурній та прибрали скошену траву у сквері по вулиці Нагнибіди та у парку ім. Гагаріна.

Крім того, викосили газони на колі по вулиці Зачиняєва та прибрали, навантажили і вивезли скошену траву і гілля у Дніпровському районі.

Також працівники КРБП «Зеленбуд» очистили доріжки від трави та навели лад на площі Фестивальній, провели стрижку живоплоту по проспекту Маяковського та пофарбували лавки і навели чистоту у парку Трудової Слави у Вознесенівському районі.

А в Заводському районі полили квітники і зелені насадження.

Також роботи з благоустрою виконували працівники КП «Титан». Сьогодні вони наводили лад у парку Перемоги у Вознесенівському районі та очищували доріжки від трави у парку «Молодіжний» та у парку по вул. Сергія Синенка у Дніпровському районі.

А працівники КП "ЕЛУАШ" сьогодні нанесли дорожню розмітку по вул. Діагональній та виконали комп'ютерну діагностику зливових систем по Набережній магістралі.