Володимир Буряк: «Повинно бути менше засідань, але більше діла»

22.01.2018 14:22

Питання прибирання міста від снігу, обробки територій антиожеледними матеріалами обговорювалося в ході сьогоднішньої апаратної наради, яку провів в міськвиконкомі міський голова Володимир Буряк.

У місті продовжує працювати оперативний штаб з координації діяльності всіх міських служб в умовах негоди. Його засідання проводилися в неділю, а також сьогодні о 7:30.

- Головне, щоб було менше засідань, але більше діла. Основне завдання профільних заступників, департаментів, комунальних підприємств, районних адміністрацій забезпечити прибирання снігу, обробку антиожеледними матеріалами. У всіх є закріплені території, - зазначив Володимир Буряк.

В ході наради зазначалося, що комунальні служби були готові до погіршення погодних умов, яке почалося ще вчора. Комунальники продовжують працювати в посиленому режимі. Так двірники вийшли сьогодні на роботу з самого ранку. Після початку сьогоднішнього снігопаду їх робота знову активізується. Для прибирання, посипання доріг задіяна техніка КП «ЕЛУАШ». На внутрішньоквартальних територіях також працює спеціальна техніка.

Міський голова повідомив, що вчора і сьогодні постійно об'їжджає територію міста, контролюючи прибирання міста від снігу, обробку територій антиожеледними матеріалами. До комунальних служб претензій в основному немає. Техніка працює без перерв. Однак зараз сніг відновився, тому необхідно максимально оперативно реагувати на зміну погодних умов.

- Утримання територій в належному стані це спільна робота комунальних підприємств, керуючих компаній, районних адміністрацій. Всі профільні служби продовжують працювати в цілодобовому режимі. Необхідно постійно координувати роботу, визначаючи найбільш проблемні ділянки, - сказав Володимир Буряк.

Міський голова повідомив, що після оперативки знову планує об'їхати місто, для того щоб проконтролювати роботу комунальників.