Володимир Буряк проконтролював прибирання міста від снігу

22.01.2018 15:55

Робота комунальників з прибирання міста від снігу, обробки доріг, тротуарів, прибудинкових та внутрішньоквартальних територій антиожеледними матеріалами знаходиться на особистому контролі міського голови Володимира Буряка.

Сьогодні після обіду міський голова в черговий раз об'їхав території міста, щоб проконтролювати роботу комунальних підприємств, керуючих компаній.

- Проїхав по місту. Подивився, в якому стані на даний момент знаходяться дороги, тротуари, прибудинкові території. Можу сказати, що люди працюють, задіяна вся наявна техніка. Однак за прогнозом погодні умови будуть погіршуватися, тому цілодобовий режим роботи зберігається, - зазначив Володимир Буряк.

Зокрема КП «ЕЛУАШ» задіяло 76 одиниць техніки. Це як посипальна, так і прибиральна техніка. При необхідності, якщо виникне загроза снігових заметів, на вулиці виведуть і автогрейдери.

На прибудинкових територіях працюють сотні двірників керуючих компаній. Внутрішньоквартальні території розчищає спеціальна техніка. На закріплених ділянках задіяні ресурси всіх комунальних підприємств, не тільки «ЕЛУАШ», а й «Зеленбуду», «Титана», «Запоріжміськсвітла», «Водоканалу», концерну «Міські теплові мережі». Допомагають місту і промислові підприємства.

- Стоїть завдання виконати максимальний обсяг робіт. Роботи будуть вестися в безперервному режимі. Це стосується як основних, так і другорядних доріг, внутрішньоквартальних, прибудинкових територій. За прогнозом нас ще очікує снігопад. Не скажу, що буде легко. Однак я впевнений, що місто гідно вийде з цієї ситуації, - сказав Володимир Буряк.