У Шевченківському районі тривають роботи з благоустрою

20.07.2023 12:25

У Шевченківській районній адміністрації розповіли, які роботи були виконані на території району за тиждень з 14 по 20 липня.

Впродовж звітного періоду комунальники прибрали стихійне звалище по вул. Червоній, видалили аварійно небезпечні дерева по вул. Радісній. Також було виконано поточний ремонт дитячих та спортивних майданчиків на вул. Військбуд, 66, 68.

Крім того, 14 липня відбулося позачергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, під час якого розглянуто одне питання щодо захисту прав дитини.

19 липня відбулося засідання опікунської ради з питань захисту прав недієздатних або обмежених у дієздатності осіб при районній адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району. Розглянуто 2 питання.

Також 19 липня відбулося засідання комісії з організації і координації робіт з усунення наслідків порушення Типових правил благоустрою. Розглянуто 3 питання. Було проведено засідання ради з координації діяльності органів самоорганізації населення Шевченківського району м. Запоріжжя. Було підсумовано діяльність квартальних, вуличних та будинкових комітетів за ІІ квартал 2023 року, за результатами роботи прийнято рішення щодо виплати фінансової підтримки.

Крім того, посадовці районної адміністрації продовжують профілактичні рейди в квартальних комітетах. Під час рейдів головам комітетів надано низку рекомендацій.

Впродовж звітного періоду мешканці квартальних комітетів №115/124 приготували та передали обіди для захисників та захисниць з територіальної оборони. Жителі квартальних комітетів № 92, 97, 100, 103, 112, 114, 115, 116 виконали покіс трави на прилеглій території та навели лад на прибудинкових територіях.