У Комунарському районі виконують роботи з утримання зупинок громадського транспорту

21.07.2023 12:10

В усіх районах міста не припиняються роботи з забезпечення благоустрою. Так, у Комунарській районній адміністрації відзвітували про те, що було виконано за останній тиждень.

Фахівці районної дільниці ШЕД № 6 КП «ЕЛУАШ» щодня за графіком виконували роботи з утримання зупинок міського транспорту. "Елуашівці" також проводили ручне прибирання тротуарів від випадкового сміття по пр. Соборному, доріг від наносного ґрунту під бордюрами по вул. Луганській, Юності та Дослідній станції.

У Комунарському районі продовжуються роботи з поточного ремонту доріг по вул. Снайперській та вул. Луганській. Минулого тижня виконано роботи з поточного ремонту доріг по вул. Привокзальній та пр. Соборному. Гідродільниця КП «ЕЛУАШ» провела роботи з ремонту дощеприймального колодязя по вул. О. Говорухи.

Працівники районної дільниці КРБП «Зеленбуд» щоденно прибирали газони від сміття (300 тис. кв. м за тиждень), в парках та скверах очищали урни та підмітали доріжки  (понад 8 тис. кв. м за тиждень).

На території району також продовжується покіс трави та її прибирання. Минулого тижня роботи виконали по вул. Чумаченка, вул. Автозаводській, вул. Культурній, транспортній розв’язці по вул. О. Говорухи – вул. М. Ласточкіна – вул. Автозаводська та іншими адресами.

За тиждень було скошено траву на площі майже 35 тис. кв. м, а прибрали її на площі близько 22 тис. кв. м.

"Зеленбудівці" також продовжують сезонний догляд за квітами. Минулого тижня на території району вони проводили прополювання квітників, підживлення квітів, формування кущів.

Підрядна організація виконала роботи з підбирання випадкового сміття з територій дитячих майданчиків, лісосмуги «Дубки» та на пустирях.

Фахівці КП «Запоріжміськсвітло» виконали роботи з огляду та наладки мереж зовнішнього освітлення за заявками 15-80 по вул. Привокзальній, пр. Соборному, вул. Бєлінського.