У Запоріжжі триває ремонт житлового фонду

24.07.2023 10:30

Працівники керуючих компаній та комунальних підприємств продовжують виконувати ремонтні роботи в будинках, які перебувають під їх управлінням. Житловики лагодять покрівлі та електромережі, оновлюють внутрішньобудинкові мережі тепло- і водопостачання тощо.

Як повідомили в департаменті з управління житлово-комунальним господарством міської ради, за минулий тиждень у 21 будинку було замінено 162 погонних метри внутрішньобудинкових трубопроводів центрального опалення, холодного водопостачання та водовідведення. Також житловики встановили 16 одиниць нової запірної арматури за 7 адресами.

Виконувались роботи і щодо оновлення електричного обладнання. У 20 багатоповерхівках було замінено 825 погонних метрів електричної проводки, ще за 18 адресами було відновлено внутрішнє електричне обладнання.

Крім того, житловики виконали відремонтували 604 квадратних метри покрівлі у 13 житлових будинках. У 5 багатоповерхівках відремонтували 16 вікон та відновили 92,5 квадратні метри скління.

Також за низкою адрес працівники керуючих компаній виконали ремонти під’їзду та під’їзних входів, стінових огороджень, замінили водостічні труби.