Фахівці КП «Запоріжремсервіс» продовжують склити вікна у під’їздах будинків, що постраждали від ракетних ударів

26.07.2023 15:00

На виконання протоколу засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, комунальне підприємство «Запоріжремсервіс» відновлює скління у під’їздах будинків, що постраждали від ворожих обстрілів.

Нагадаємо, відразу після «прильотів», щоб убезпечити помешкання від впливу дощу та вітру, захистити від вандалів та зберегти тепло в оселях, пошкоджені вікна були закриті листами OSB. Тепер, аби у будинках відновити затишок та природнє освітлення, необхідно повернути вікнам первозданний вигляд.

Спеціалістам КП «Запоріжремсервіс» міською владою було поставлене завдання у найшвидші терміни виконати скління віконних отворів сходових клітин у тих житлових будинках, які були пошкоджені в результаті атак окупантів. Загалом, у списку будинків, де планується у найближчий час виконати роботи - 25 адрес.

Станом на зараз, 19 будинків обстежено, у шістьох роботи виконано. Сьогодні ремонтно-виробнича служба ЗРС працювала в Осипенківському районі, на Зестафонській, 10Б. Робочі знімають заміри, готують матеріали. Потім виймають аварійне скло та вставки з OSB, ремонтують рами та вставляють нове скло.