Запорізьким роботодавцям нагадують про важливість дотримання трудового законодавства

10.07.2017 13:51

За інформацією районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району, пройшло засідання районної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. Також піднімалися актуальні проблеми членами робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці і дотримання норм законодавства щодо мінімальної зарплати.

Зустріч провів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району, голова комісії Федір Маєр.

В ході комісії був затверджений план заходів з погашення заборгованості до бюджету Пенсійного фонду України економічно активними платниками. Учасники засідання проаналізували ситуацію в районі, яка складається з даного напрямку.

Фахівці Головного управління Держпраці Запорізької області поінформували про проведену роботу з питань дотримання трудового законодавства на підприємствах.

На зустріч також були запрошені керівники п'яти підприємств Шевченківського району, які допустили мінімізацію зарплати. Кожним з них були дані пояснення по ситуації, яка склалася.