У Запоріжжі вдруге відбудеться масштабний Еко Форум

24.01.2018 11:05

Підготовка до Еко Форуму 2018 вже розпочалася. 23 січня відбулося засідання організаційного комітету з питань проведення 2-го спеціалізованого міжнародного екологічного форуму. Члени оргкомітету обговорили концепцію проведення заходу та організацію роботи тематичних секцій та круглих столів.

У Запоріжжі триває підготовка до проведення другого Еко Форуму, який відбудеться в 2018 році. У великій залі Запорізької міської ради зібралися члени організаційного комітету, щоб обговорити питання проведення форуму, план підготовки роботу тематичних секцій та виставок.

Нагадаємо, з 30 травня по 1 червня 2017 року Запоріжжя, в виставковому центрі «Казак-Палац», пройшов перший спеціалізований міжнародний Запорізький екологічний форум «Еко Форум - 2017».

Його організаторами були Запорізька міська рада, Міністерство екології та природних ресурсів України, Міністерство освіти і науки України, Запорізька торгово-промислова палата, Комітет підприємців з питань природокористування та охорони навколишнього середовища ТПП України, Запорізький обласний союз промисловців і підприємців (роботодавців) «Потенціал» .

Виставка першого запорізького Еко Форуму налічувала близько 70 учасників. У роботі «круглих столів» взяли участь понад 120 спікерів з різних міст України, а також представники міжнародних організацій. За час проведення Еко Форум відвідали більше 3 тисяч жителів і гостей міста.

Цього року організатори планують запросити до участі в Еко Форумі більшу кількість представників зарубіжних організацій для обміну досвідом, залучення інвестицій в реалізацію актуальних для міста проектів в сфері охорони навколишнього природного середовища.